Bändi

Bändin jäsenet

Kaisa

Kaisa

Laulu

2009 Siniseen Huvimajaan liittyi soul-sisko Kaisa Nissinen! Kaisalla on kaunis ja heleä ääni ja Kaisa onkin tutustuttanut bändin hieman uudempaan musiikkiin, kuten esim. Ultra Bra ja Adele. Kaisa pitää myös kurissa bändiä kun treenataan ja opastaa rautaisella ammattitaidollaan muita laulajia. Kaisan lempikappaleisiin kuuluu Stone Cold Sober ja Jos Rakastat

Sami

Sami

Laulu

Lauluosasto sai vahvistusta vuonna 1998, kun upeaääninen tenori Sami Heistaro liittyi Siniseen Huvimajaan. Sami on karismaattinen esiintyjä ja pettämätön välispiikkien mestari.

Elina

Elina

Laulu

Vuonna 2008 Elina liittyi bändiin ja täräytti sedille hieman uudenlaista ohjelmistoa. Elina vetää vakuuttavasti tummalla ja rouhealla soundillaan niin Tina Turnerit kuin Chydeniuksetkin. Elinan suosikkeja Huvimajan biiseistä ovat Unchain my heart ja Nuoruustango.

Eero

Eero

Laulu

Vuonna 1991 tumma ja -samettiääninen tangojen tulkitsija Eero esiintyi ensimmäisellä Huvimaja -keikalla. Eero pääsikin bändin mukana suoraan tähtiloistoon, koska keikka oli suora lähetys TV:ssä. Eeron lempikappaleet Huvimajassa ovat Sekaisin, Entäs nyt, Long train runnin ja tietenkin Xanadu!

Aku

Aku

Kitara

Aku ja hänen kitaransa liittyivät bändiin vuonna 2015! Akulla on pettämätön tyylitaju soittaa osuva soolo biisiin kuin biisiin tyylilajista riippumatta! Akun lempibiisit ovat Street life ja Entäs nyt!

Heikki

Heikki

Piano

Bändin veteraani ja taiteellinen johtaja, Heikki Prokkola tuli Sinisen Huvimajan toisiin treeneihin vuonna 1988, eli on käytännössä ollut riveissä alusta lähtien. Heikin lempikappale Huvimajan ohjelmistosta on Ain't no mountain high.

Itu

Itu

Basso

Vuonna 1993 Sinisen Huvimajan riveihin asteli korvaamaton bassotaiturimme Antti 'Itu' Virtanen. Itu on bändin väsymätön roudaaja ja yleismies sekä vastaa myös kysymättömiin kysymyksiin. Itun suosikkikappaleita ovat Toiset meistä ja Ilta Pariisissa.

Sampo

Sampo

Rummut

Huvimajan huimien rumpaleiden sarja sai arvoisensa jatkajan, kun bändiin asteli Sampo Oikarinen! Sampo on toistaiseksi viimeisin Rantasalmen vahvistus ja pasunistimme veli. Hänellä on metronomin tarkka ote ja hän luo rauhaa ympärilleen. We love him!! Sampon lempparibiisi on Jos rakastat.

Lauri

Lauri

Perkussiot

Rantasalmen oma pitkätukka hippi Lauri "Late" Karjalainen. Mitä olisikaan tangot ilman percussioneita?! Lauri pitää keikoilla huolen bändin sykkeestä ja yrittää treeneissä saada bändin keskittymään treenaamiseen! 😂 Laurin Huvimaja lempi biiseihin kuuluu Kai vielä katsoa saan.

Uke

Uke

Huulisti

Pillitaituri Kalevi Keinäseltä, eli Ukelta onnistuu pillin kuin pillin soitto (Alttofoni, Poikkihuilu, nokkahuilu..you name it!) Uke pitää myös bändin huumorintajusta huolen, mitä se ikinä sitten tarkoittaakaan? Uken Huvimaja -kappaleiden suosikeiksi nousee torvistemmojen uuteen nousuun päräyttämät kappaleet kahdeksanvuotiaana, Long Train Runnin ja Unchain My heart.

Lexa

Lexa

Trumpetti
Ilkka

Ilkka

Pasuuna

Vuonna 2011 bändiin liittyi loistava Ilkka Oikarinen! Ilkka täydentää torvisektiomme täydellisesti matalilla ja voimakkailla pasuunan tuuttauksilla ja kun on tilaa soololle, voit kuulla usein pasuunan täyttävän sen tilan.

Asko

Asko

Tuomas

Tuomas